مجموع نظرات: ۰
دوشنبه ۱۵ تیر ۱۳۸۸ - ۲۰:۰۶
۰ نفر

همشهری آنلاین: محققان در آزمایشی بر روی موش‌ها کشف کردند که کافئین از دست رفتن حافظه ناشی از آلزایمر را متوقف می‌کند.

سایت آنلاین (Zeit Online) گزارش داد، این ماده موجب می‌شود پروتئین عامل بیماری آلزایمر در مغز و همچنین خون این حیوانات به حداقل برسد.

این خبر را دانشمندان مرکز تحقیقات بیماری آلزایمر در دانشگاه فلوریدای جنوبی اعلام کردند. بر اساس خبری که این مرکز تحقیقاتی منتشر کرد، گری آرندش (Gary Arendash)، رییس گروه تحقیقاتی گفت: "یافته‌های جدید نشان می‌دهد که کافئین می‌تواند خاصیت درمانی برای بیماری آلزایمر داشته باشد و فقط یک عامل پیشگیری نیست. این از آن جهت اهمیت دارد که کافئین برای بسیاری از مردم ماده غذایی مطبوعی است. این ماده به سرعت به مغز منتقل می‌شود و ظاهرا تاثیر مستقیمی بر روند بیماری دارد."

در این آزمایش ژن 55 موش به گونه‌ای دستکاری شد که با حدود 18 تا 19 ماه سن – معادل حدود سن 70 سالگی در انسان – دچار علایم آلزایمر شوند.

نیمی از این حیوانات روزانه به حدی کافئین دریافت کردند که معادل پنج فنجان قهوه آمریکایی است. به مابقی آنها فقط آب داده می‌شد. پس از دو ماه موش‌هایی که قهوه خورده بودند، در آزمون‌های حافظه بسیار بهتر از موش‌هایی که آب نوشیده بودند، عمل می‌کردند.

کد خبر 84945

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز